Pressupostos generals de l'Estat
Política 31/10/2022

El PP balear presenta 66 esmenes als pressupostos de l'Estat: "Són irreals i faran disparar el deute"

Consideren que són "enganyosos" i no tenen en compte la realitat de l'Arxipèlag

ARA Balears
1 min
Roda de premsa on s'han presentat les esmenes

PalmaEl Partit Popular de les Illes Balears ha presentat 66 esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per un import de 634 milions d'euros. La presidenta del partit a l'Arxipèlag, Marga Prohens, ha denunciat que els pressupostos són "irreals" i que provocaran que es dispari la despesa i el deute.

En aquest sentit, la popular ha criticat que no es prenguin mesures per tal d'abaixar els impostos a les rendes baixes i mitjanes i ha remarcat que aquests pressupostos són "perjudicials" per al conjunt de l'Estat i "nefastos" per a les Illes Balears i els seus residents. El PP ha defensat que pel que fa a l'Arxipèlag hi ha quatre punts que demostren la manca de comprensió i respecte a la realitat que es viu a la Comunitat Autònoma: la caducitat del REB, l'incompliment del factor d'insularitat del REB, la manca del conveni de carreteres i la indemnització per residència dels funcionaris de l'Estat que treballen a les Illes.

Així, els populars titllen d'"enganyosos" aquests pressupostos i reclamen que s'implementin els canvis que sol·liciten a les 66 esmenes presentades.

stats