Política 09/10/2019

El PP balear afronta les eleccions "com una segona volta per desbloquejar la situació"

Prohens insinua un gir al centre assenyalant que "donarem raons" a votants d'altres partits per donar suport als populars

Carles Tudurí
1 min
Prohens, Company, Salom i Bonet, en la roda de premsa d'aquest dimecres

PalmaEl PP afronta la nova cita electoral del 10 de novembre "com una segona volta per desbloquejar la situació", segons ha destacat la número u de la llista al Congrés del partit, Marga Prohens, durant la presentació de les noves llistes aquest dimecres a la seu de la formació a Palma.

El líder del partit, Biel Company, ha assegurat que el PP té el millor equip per fer la remuntada que estan apuntant les enquestes, "de manera que estam en la millor disposició per ajudar Pablo Casado a ser president". El màxim responsable del PP estatal es desplaçarà aquest dimecres a Sant Llorenç en el primer aniversari de la torrentada que va patir la localitat per tal de mostrar la seva solidaritat.

Company ha criticat la posició de Pedro Sánchez d'optar per la repetició d'eleccions i la feina feta pels representants del PSIB a Madrid durant els darrers 15 mesos per no haver presentat "ni una sola iniciativa en defensa dels interessos dels ciutadans de les Illes".

Per la seva banda, Prohens ha assegurat que si el bloc de centredreta te un vot més, hi haurà govern, per la qual cosa ha demanat als ciutadans "unir el que no ha unit Albert Rivera", en al·lusió a la negativa de Ciutadans de formar una coalició electoral amb el PP.

La cap de llista al Senat, Maria Salom, ha assenyalat que "estam a les portes d'una crisi" i ha destacat que el PP té "un bon programa econòmic" i el millor equip per gestionar la situació, de la qual ha culpat l'executiu de Sánchez. La principal novetat de les llistes és la incorporació com a número dos al Senat de Javier Bonet, que substitueix Miquel Ramis.

stats