Política 19/04/2019

Pons afirma que el PSOE donarà prioritat a facilitar l'accés a l'habitatge

El número u de la candidatura al Congrés per Balears dels socialistes ha assegurat que treballarà per consolidar-lo com un dret social equiparable a la sanitat i l'educació

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de Pere Joan Pons

PalmaEl número u de la candidatura al Congrés per Balears del PSOE, Pere Joan Pons, ha assegurat aquest divendres que afavorir l'accés a l'habitatge és una prioritat per a un govern socialista, que treballarà per consolidar-lo com un dret social equiparable als de sanitat i educació. "Tenim el ferm compromís d'ampliar aquestes polítiques si Pedro Sánchez continua sent president del govern", ha explicat Pons en un acte de campanya, segons informa el partit en un comunicat.

El candidat ha indicat que el Govern balear, liderat per Francina Armengol, ha avançat en aquesta direcció durant els últims quatre anys, en què ha aprovat la Llei de l'habitatge i ha posat en marxa un pla per construir 500 habitatges socials a l'Arxipèlag.

L'aspirant socialista a la batlia de Palma, José Hila, s'ha compromès que, si governa després de les eleccions del 26 de maig, impulsarà la construcció de l'habitatge públic "de totes les maneres possibles".

stats