Política 23/05/2023

La Policia Local identifica membres de la CUP - Crida per Palma per penjar una estelada en un acte de campanya

El partit municipalista reclama "la construcció d'un estat propi"

ARA Balears
1 min
La Policia Local identifica els membre de la CUP Crida per Palma

PalmaLa Policia Local ha irromput en un acte de campanya de la CUP - Crida per Palma per identificar els membres del partit que havien penjat una estelada gegant davant la Seu. Ha estat el propi partit municipalista qui, a través d'una piulada al seu compte de Twitter, ha denunciat els fets demanant-se "on queda la llibertat d'expressió" i assenyalant l'Ajuntament de Palma, a qui ha etiquetat en el tuit.

Des del partit han remarcat que es tracta d'un acte que forma part de la seva campanya electoral i no entenen el perquè de l'actuació policial. La penjada de l'estelada formava part del seu projecte "desacomplexadament independentista" amb l'objectiu de reivindicar "la construcció d'un estat propi que ens permeti a Palma, a Mallorca i als Països Catalans poder dur a terme les polítiques de transformació social que necessitam".

A través d'un comunicat, els municipalistes han defensat que si arriben a Cort faran feina per declarar Felip VI "persona non grata a Palma", per la municipalització de Marivent, per eliminar de simbologia espanyolista dels carrers de Palma i per la creació de diversos espais de coordinació i diàleg entre "municipis sobiranistes a Mallorca i al conjunt dels Països Catalans".

stats