Política 05/11/2020

El Pi demana unió als partits de les Illes per reclamar millores als Pressupostos Generals de l'Estat

Volen presentar una "esmena balear" per reivindicar la necessitat de rebre més ingressos per pal·liar les conseqüències de la pandèmia

Ara Balears
1 min
El president s'El Pi, Antoni Amengual ./ ISAAC BUJ

PalmaEl Pi demana als partits de les Illes que s'uneixin per presentar una "esmena balear" per tal d'aconseguir millores als Pressupostos Generals de l'Estat. Segons ha detallat el partit regionalista, a través d'un comunicat, l'objectiu d'aquesta esmena és "reivindicar un tracte just per als ciutadans de les Balears, perquè un any més tornam a estar a la coa de les inversions estatals".

El president d'El Pi, Antoni Amengual, ha remarcat que l'esmena ha d'integrar "les necessitats, els drets i les demandes pressupostàries". Amengual ha defensat que "les Balears sempre han estat una comunitat solidària", i ha reclamat que "ara que el turisme ha patit una frenada sense precedents, necessitam ingressos per pal·liar les conseqüències de la pandèmia".

L'"esmena balear" que proposa El Pi inclourà cinc mesures: el compliment del REB, la liquidació per les pime i autònoms, l'eliminació del fons de compensació territorial, l'augment les inversions programades i noves inversions per diversificar l'economia.

stats