Política 14/10/2020

El Pi alerta Pablo Casado del pacte que vol fer el PP amb "independentistes" a Maria de la Salut

Antoni Amengual assegura que aquest acord "antinatural trenca el govern estable del municipi"

Ara Balears
1 min
Ajuntament de Maria de la Salut. / AJUNTAMENT

PalmaEl president d'El Pi, Antoni Amengual, ha escrit una carta al líder estatal del PP, Pablo Casado, per alertar-lo del pacte que el seu partit farà amb "els independentistes" de XMaria per presentar una moció de censura a Maria de la Salut per destituir el batle, Biel Mas (El Pi).

En una nota de premsa, Amengual ha denunciat aquest pacte "antinatural que trenca el govern estable del municipi". A més, ha denunciat que aquest pacte "és una estafa a l'electorat" i ha recordat que "el candidat que serà batle 20 mesos era el suplent primer de la llista de XMaria-APIB.”

Segons Amengual, "és insòlit i enganyós que hagin de renunciar al càrrec nou aspirants, entre ells el cap de llista, i es designi primer edil un substitut, situat dotzè de la candidatura". En aquest sentit, el president d’El Pi ha puntualitzat que "el PP defensa uns postulats a Madrid i a Mallorca fa tot el contrari i és capaç de pactar amb els independentistes per tenir la batlia d'un poble de 2.000 habitants només deu mesos".

Amengual s'ha mostrat molt sorprès que "Casado tanqui un acord amb una formació que critica la baixa qualitat democràtica d'Espanya, que denuncia la repressió política i defensa l'amnistia de presos i exiliats, a més de la independència de Catalunya".

stats