Política 30/07/2019

Pere Joan Pons serà el portaveu socialista a la comissió de la UE en el Congrés

Pau Morlà serà el de Funció Pública, i Sofia Hernanz, membre de la Comissió Constitucional i de la del Reglament

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de Pere Joan Pons

PalmaPere Joan Pons serà el portaveu del grup parlamentari socialista en la comissió mixta de la Unió Europea en el Congrés; Pau Morlà, el de Funció Pública, i Sofia Hernanz, membre de la Comissió Constitucional i de la del Reglament.

El Congrés dels Diputats ha aprovat aquest dimarts la posada en marxa de les diferents comissions, de les quals també formaran part els diputats socialistes de Balears. Pons continua així amb la tasca iniciada el 2018 des d'aquesta mateixa responsabilitat per desenvolupar l'agenda europeista dels socialistes. A més, el diputat socialista també formarà part de la Comissió d'Afers exteriors, de la d'Economia i Empresa i de la de Cooperació al Desenvolupament. El diputat socialista per Mallorca també és membre suplent de la Diputació Permanent.

D'altra banda, el diputat Pablo Morlà també formarà part de les comissions d'Educació i Formació Professional, d'Indústria, Comerç i Turisme i Reglament. Quant a la diputada socialista Sofia Hernanz, continuarà amb la seva labor com a secretària primera de la Mesa del Congrés i com a membre de la Diputació Permanent, a més de formar part també de la Comissió Constitucional i de la Comissió del Reglament.

stats