Política 21/08/2021

Pep Lluís Bauzá deixa Ciutadans i el partit li reclama l'acta de regidor

El partit taronja espera que compleixi amb la carta ètica que va signar per poder presentar-se a les eleccions municipals

ARA Balears
1 min
Josep Lluís Bauzá.

PalmaEl regidor de Ciutadans de l'Ajuntament de Palma Pep Lluís Bauzá ha anunciat aquest divendres que deixa el partit taronja, però que continuarà com a regidor no adscrit al Consistori palmesà fins que acabi la legislatura per no “perjudicar els seus companys", segons ha informat en un comunicat.

“Avui pas a formar part dels qui han sortit de Ciutadans, davant la deriva d’un partit que, no només va abandonar les seves bases, sinó que la ciutadania ha rebutjat per les seves polítiques erràtiques i poc enteses en general”, ha dit Bauzá, que ha assegurat que "el partit ha caigut en els mateixos errors que la resta".

Després de conèixer la notícia, des de Ciutadans han agraït la tasca que ha fet els darrers anys, però la idea de mantenir el càrrec no els ha agradat i han exigit que torni l'acta de regidor "tal com s'estableix a la carta ètica que va signar per poder presentar-se a les eleccions municipals". "Bauzá coneix molt bé els estatuts del nostre partit, els quals assenyalen que tot aquell càrrec que abandona la formació de manera immediata ha de deixar el seu lloc a la institució on va ser elegit, juntament amb el seu sou", han remarcat des de Ciutadans.

Així, la formació taronja espera que el fins ara regidor compleixi amb el que va signar, ja que "si ell diu que ja no se sent representat pel nostre projecte, tampoc no té sentit que continuï exercint com a regidor amb la seva corresponent retribució econòmica".

stats