Consell de Mallorca
Política 07/07/2023

Pedro Bestard: "Neg el canvi climàtic, però vull gestionar el medi ambient"

Qui serà vicepresident del Consell de Mallorca per Vox atribueix a teories conspiratòries l'encalentiment global

ARA Balears
1 min
Llorenç Galmés i Pedro Bestard han signat l'acord a La Misericòrdia

PalmaEl candidat de Vox al Consell de Mallorca, Pedro Bestard, que serà vicepresident de Medi Ambient, Medi Rural i Esport, ha assegurat que el seu partit no creu que l'encalentiment global estigui relacionat "amb el canvi climàtic". "Nosaltres pensam que es tracta d'un factor de poder d'unes empreses que volen el món cap al lloc que els interessa", ha manifestat Bestard, en una entrevista aquesta divendres dematí a Onda Cero Mallorca.

Tot i això, Bestard ha manifestat el seu desig de gestionar el Departament de Medi Ambient. "Una cosa és la sostenibilitat i una altra diferent, el canvi climàtic. No hem de mesclar conceptes. Jo estic d'acord que hi hagi plaques fotovoltaiques, però una cosa no implica l'altra", ha assegurat el futur vicepresidedent segon de la institució insular.

El nomenament de Bestard al Consell es farà efectiu la setmana que ve, després que aquest dissabte Llorenç Galmés sigui en investit president. Els populars gestionaran la majoria d'àrees de govern del Consell, gràcies a l'acord assolit amb la formació d'extrema dreta, que també votarà a favor d'investir el candidat popular.

stats