Política 05/09/2015

El passeig de Rajoy a Badalona: fotos amb veïns, dinar amb la família d'Albiol i algun crit d'independència

El president del govern espanyol dina amb la família del candidat del PP després de la clausura de l'escola d'estiu del PP a Lloret

Efe
1 min
Mariano Rajoy i Xavier García Albiol, a Badalona. / EFE

BadalonaEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha fet aquest dissabte una passejada per Badalona al costat del candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier García Albiol. Durant la visita a Badalona, Rajoy s'ha fet fotos amb veïns que li han demanat, i fins i tot ha signat una pilota a un nen que se li ha acostat. "Em va convidar a dinar al seu poble i li vaig dir que sí si pagava ell", ha respost Rajoy a unes senyores que li han preguntat què estava fent a Badalona. El líder del PP tenia previst dinar amb García Albiol, la dona del candidat i els seus dos fills.

Veïns de Llefià s'han sorprès de veure el president del govern espanyol passejant tranquil·lament pel barri, acompanyat de l'exalcalde de la ciutat. Rajoy ha dinat amb García Albiol i la seva família a la terrassa del Frankfurt Westfàlia, a l'avinguda del Marqués de Sant Mori de Badalona, on no ha faltat el pa amb tomàquet i la companyia d'algun espontani que s'ha assegut a la taula per parlar de prop amb el president espanyol. Un altre veí li ha etzibat, des de lluny, una frase referint-se al procés sobiranista: "Rajoy, Catalunya independent". El líder popular ha arribat a Badalona després de la clausura de l'escola d'estiu del PP a Lloret de Mar. Aquesta tarda té previst tornar a Madrid amb l'AVE.

stats