Política 16/12/2020

El Govern s'oposa a l'obertura d'un nou centre logístic d'Amazon a Palma

El director general de Comerç, Miquel Piñol, diu que és un projecte "innecessari" per a les Balears

K. O.
1 min
Amazon ja té a Madrid les oficines centrals a Espanya i un centre logístic.

PalmaEl Govern no vol que Amazon obri un nou centre logístic al polígon de Son Morro de Palma. El vicepresident de l'Executiu i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ho ha deixat ben palès aquest dimecres i ha afirmat que el model de la companyia nord-americana "no és el nostre", i també s'ha oposat al centre comercial de les Fontanelles de la Platja de Palma. De fet, Yllanes ha assegurat que volen donar suport al petit comerç perquè és "essencial" per diversificar l'economia.

El director general de Comerç, Miquel Piñol, ha afegit que Amazon és un projecte "innecessari" per a les Balears, i ha comentat que, segons han pogut saber, l'empresa té intenció d'obrir el centre al polígon de Son Morro. "No té sentit" i suposaria un "mal afegit" a la situació actual del comerç, que està patint els efectes de la pandèmia, segons ha comentat Piñol.

Les declaracions d'Yllanes i Piñol s'han fet després d'haver-se reunit amb representants de l'Associació de comerciants de la Platja de Palma. La seva presidenta, Maria Magdalena Perelló, ha destacat que el vicepresident s'ha compromès a paralitzar el centre de les Fontanelles i ha valorat positivament que s'oposi al nou centre logístic d'Amazon.

stats