Política 08/11/2021

Noguera: "Hem consolidat el projecte de MÉS i demostrat que som garantia de polítiques d'esquerres i de futur"

El coordinador del partit ecosobiranista ha presidit la darrera executiva abans de l'assemblea que renovarà els òrgans de direcció

ARA Balears
1 min
Executiva de MÉS per Mallorca.

PalmaEl coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha defensat durant la darrera executiva del seu mandat al capdavant de la formació l'impuls i la consolidació de polítiques socials, d'esquerres i ecologistes a les diferents institucions on MÉS té responsabilitats de govern. "Hem consolidat el projecte de MÉS i demostrat que som garantia de polítiques d'esquerres i de futur", ha dit. En aquest sentit, el coordinador del partit ecosobiranista ha remarcat la feina feta durant els primers mesos de la pandèmia amb diferents iniciatives de protecció sanitària i social, i de la defensa dels llocs de feina i del teixit productiu.

Noguera també ha defensat el decret que restringeix fermament la construcció en terreny rústic i la lluita liderada per la formació per impedir l'ampliació de l'aeroport de Son Sant Joan. Fites que, d'acord amb el coordinador, "estableixen les bases de la nostra ubicació politicosocial amb un alt grau d'identificació col·lectiva en els temes que més preocupen les persones d'esquerra del nostre país".

Durant la reunió, Noguera ha remarcat el paper jugat per MÉS durant els dos darrers anys per impulsar l'Oficina de Drets Lingüístics i blindar el català a la Llei d'educació. Així mateix, ha posat en relleu la feina feta per consolidar, ha dit, "un projecte que ha contribuït a canviar la societat des de baix i encarar els nous reptes que el futur ens imposa". Segons Noguera, "acabam el mandat amb els deures fets i els objectius complerts, i ara el partit només ha de centrar-se a millorar els resultats electorals".

stats