Política 18/05/2019

Ciutadans es compromet a millorar la neteja de Palma i a "actuar contra les màfies que ocupen pisos"

La candidata a la batlia, Eva Pomar, assegura que donaran ajudes a les famílies que no poden pagar un pis

Ara Balears
1 min
Ciutadans es compromet a millorar la neteja de Palma i a "actuar contra les màfies que ocupen pisos"

PalmaLa candidata de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Palma, Eva Pomar, ha visitat aquest dissabte al matí el barri de Pere Garau per conèixer les inquietuds dels veïns de la zona. Allí s'ha compromès que, “si governam, augmentarem les brigades de neteja d'Emaya en tots els barris per posar fi a la imatge de ciutat bruta”.

Pomar ha explicat que proposen un pla de xoc. "Hem d'augmentar la freqüència de les brigades de neteja d'Emaya, especialment en algunes èpoques de l'any, com pot ser a l'estiu, i a les zones més turístiques. Així mateix, volem implementar la tecnologia en els contenidors perquè quan estiguin a vessar hi hagi un avís i que de seguida vagin a endur-se les escombraries”.

Respecte de l'ocupació il·legal, la candidata de Cs a Cort ha afirmat que “hem de donar seguretat als propietaris que, si els ocupen il·legalment el seu habitatge, el podran recuperar al cap de pocs dies, per això el nostre partit va presentar una llei antiocupació al Congrés”. També advoca per “lluitar contra les màfies que omplen els barris vulnerables de narcopisos”.

Així mateix, Pomar ha assenyalat que existeix una ocupació il·legal per qüestions socials que han de ser ateses per l'administració i no afectar un propietari privat. “Des de Cs ens comprometem a donar ajudes i atendre de la millor manera possible aquelles famílies vulnerables que no poden pagar un pis. L'administració ha de ser present en tots els barris i donar cobertura a tots els ciutadans”, ha conclòs.

stats