Eleccions
Política 22/10/2022

Muñoz afirma que la seva candidatura a les primàries de Podem Palma "defensa els valors d'Aurora Picornell"

El secretari autonòmic de Memòria Democràtica, Jesús Jurado, i la regidora de Participació i Govern Interior de Cort, Claudia Costa, formen part de la llista de la diputada

ARA Balears
2 min
Lucía Muñoz en la presentació de la seva candidatura aquest dissabte

PalmaLa diputada d'Unides Podem al Congrés, Lucía Muñoz, ha presentat aquest dissabte al Molinar la llista de la seva candidatura a les primàries de Podem per a la batlia de Palma, que inclou noms propis com el del portaveu de Podem Palma i secretari autonòmic de Sectors Productius i Memòria Democràtica, Jesús Jurado, i el de la regidora de Participació i Govern Interior a Cort, Claudia Costa. Muñoz ha afirmat que aquesta candidatura "defensa els mateixos valors republicans i feministes que defensava Aurora Picornell".

Segons ha manifestat Muñoz en roda de premsa, "presentar la llista d'aquesta candidatura a les primàries de Podem per a la batlia de Palma al Molinar no és casualitat, ja que aquest és un barri amb una història d'exemple de lluita veïnal". La diputada ha precisat que "no fa tant es va aconseguir paralitzar l'ampliació del port i mantenir el port petit, que defensa un model de ciutat sostenible i que pretén preservar-ne l'essència".

"Tampoc no és casualitat", ha assenyalat, "fer-ho al costat del bust d'Aurora Picornell, perquè la llista que aquest dissabte es presenta està composta per un grup divers de persones que s'emocionen amb la fita històrica d'aquesta setmana, en què, a la fi, Aurora Picornell torna a casa seva". "Un equip que mira cap al futur sense oblidar la història i que defensa els mateixos valors republicans i feministes que defensava Aurora Picornell", ha exposat.

Així, per Muñoz “és un honor encapçalar la llista de la candidatura 'Créixer, Guanyar, Transformar!' per a la batlia de Palma”, la qual, ha reivindicat, “està formada per dones, homes, joves, majors, professors d'universitat, cooperativistes i jubilats”. "És una llista diversa que representa la ciutat que és Palma i que té moltes ganes de treballar per aquest projecte comú", ha emfatitzat.

Jurado i Costa seran els números dos i tres, respectivament, de la llista que encapçala Muñoz i que completen Jordi Vila, Ana Rosa Abejón, Juan Cruz Carrasco, Griselda Subirà, Gabriel Alomar, Maria Cristina Fernández, John Andrés Arcos, Laura Durán i Miquel Mascaró, entre d'altres.

stats