Política 30/08/2021

Mor Manuel Monerris, el primer batle del PP a Ferreries

El polític, també exdiputat i exconseller a Menorca, va sofrir una aturada cardiorespiratòria

ARA Balears
1 min
Manuel Monerris va ser el primer batle del PP a Ferreries.

PalmaManuel Monerris, primer batle del PP a Ferreries, a Menorca, i també exdiputat i exconseller, va morir aquest diumenge per una aturada cardiorespiratòria, segons ha informat aquest dilluns el Partit Popular en un comunicat. Tant la presidenta de la formació balear, Marga Prohens, com la presidenta del grup a Menorca, Misericòrdia Sugrañes, han expressat "consternació i tristesa per la pèrdua d'una persona noble, eficient, íntegra i entregada a la societat des de tots els vessants de la seva activitat professional, institucional i personal".

Manuel Monerris va néixer a Castelló de la Plana (1946) però es va traslladar a Menorca el 1970 i es va establir a Ferreries. Monerris es va llicenciar en Magisteri i Instrucció d'Educació Física i va ser director de l'escola Castell de Santa Àgueda (1977-1989) i més tard de l'IES Biel Martí, entre el 1996 i el 2003 i entre el 2008 i el 2010.

Després d'una etapa de passar per la ideologia centrista, es va afiliar al Partit Popular de Menorca, del qual va arribar a ser el secretari general (1999-2003), alhora que era conseller electe de la Corporació de Menorca, i en el mandat següent va ser designat director territorial d'Educació i Cultura (2003-2007).

Quan Margaret Mercadal va renunciar al càrrec va accedir a l'escó de diputat al Parlament balear el 2011. A les eleccions municipals d'aquest mateix any va ser elegit batle de Ferreries i es va convertir en el primer batle popular de la localitat. Monerris es va retirar de la política institucional activa el 2015.

stats