Política 01/04/2022

Mir qualifica de "lamentable i decebedor" el vot del PSOE i Podem al transport de residus interinsular

El conseller considera que els diputats d'aquests partits "no han estat a l’altura"

ARA Balears
1 min
Un caramull de botelles de plàstic.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha qualificat de "lamentable i decebedor" el vot del PSOE i Podem a l'obligatorietat estatal de finançar el transport de residus entre les Illes i la Península.

Durant una roda de premsa, ha denunciat que l'esmena no tiràs endavant, ara que l'Estat es disposava, "de manera definitiva", a fer-se càrrec d'aquesta despesa, "que suposa la doble insularitat de Formentera quant al transport de residus".

"No han estat a l'altura"

Mir ha criticat que els diputats d'aquestes dues formacions "no han estat a l'altura", segons recull Europa Press. A més, ha subratllat que, juntament amb el senador per designació autonòmica de MÉS per Mallorca, Vicenç Vidal, s'havia treballat "de manera constructiva" a favor d'aquesta "reivindicació històrica".

El conseller ha recordat que, fins ara, el govern espanyol tenia la responsabilitat d'assumir aquesta despesa, sempre que hi hagués pressupost, tot i que la realitat és que l'ha estada assumit el Govern, amb una despesa anual d'aproximadament un milió d'euros.

stats