Política 27/03/2019

Miquel Ensenyat revela que un hoteler li digué "puto maricón" a la fira de Berlín

El president del Consell de Mallorca ha lamentat aquest fet durant el seu discurs en el marc del Debat de Política General

K. O.
1 min
Miquel Ensenyat confessa que un hoteler li digué "puto maricón" a la fira de Berlín

PalmaEl president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, ha revelat que un hoteler li digué "puto maricón" fa unes setmanes a la fira turística de Berlín. "No va tenir el més mínim pudor per fer befa de la meva condició sexual", ha lamentat. ha fet aquesta declaració durant el seu discurs en el marc del Debat de Política General, just després de parlar de les polítiques d'igualtat que la institució insular ha duit a terme durant la legislatura. "De les paraules plenes d'odi i intolerància a l'agressió física hi ha una passa molt curta", ha advertit.

Abans de la seva declaració, el president havia explicat les millores que el Consell ha fet en matèria d'igualtat, com la creació de la Direcció Insular de la Igualtat i l'assumpció de competències LGTBI, que s'adequa "a un ímpetu mai vist que ha mobilitzat mundialment homes i dones per erradicar la violència contra les dones", segons ha explicat.

stats