Política 23/04/2020

Més per Menorca rebutja la proposta de la CNMC de reduir el descompte de resident

Creuen que en moments d'emergència sanitària cal reforçar la connectivitat

Ivan Martin
1 min
El coordinador de Més per Menorca, Damià Moll ha lamentat la manca de sensibilitat de Madrid.

MaóMés per Menorca ha expressat el seu malestar per la reducció del descompte de resident proposat en un informe elaborat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC), amb l’objectiu de minimitzar les conseqüències de l’increment de la bonificació.

La formació sobiranista denuncia que la recomanació de la Comissió no té en compte la doble insularitat que pateixen illes com Menorca o Eivissa. D’altra banda, lamenten que l’organisme relaciona només l’activitat aèria amb el turisme, oblidant la importància de la connectivitat per al conjunt de la ciutadania. En aquest sentit, el coordinador de Més per Menorca, Damià Moll, assenyala que “Madrid no té present la realitat insular i deixa enrere el més important, la igualtat de condicions de tots els balears”.

A més, consideren que l’actual context d’emergència sanitària causada pel coronavirus no ha de servir com a excusa per “tombar” els avenços que s’han fet en matèria de transport aeri i marítim. Finalment, aposten per reforçar l’estratègia de bonificacions en els bitllets per poder desenvolupar l’activitat comercial i d’oci.

stats