Inici de legislatura
Política 11/07/2023

Més per Menorca acusa Prohens de tenir consellers "amb conflictes d'interessos"

"Veim com ha hagut de fer una estructura per no molestar Vox", ha afirmat el portaveu ecosobiranista, davant l'eliminació de Política Lingüística

1 min
El portaveu de Més per Menorca, Josep Castells

PalmaEl portaveu parlamentari de Més per Menorca, Josep Castells, ha acusat la presidenta del Govern, Marga Prohens, de tenir consellers i conselleres "amb conflictes d'interessos". "N'hi ha amb vincles familiars relacionats amb els ports esportius, d'altres que fent d'advocats han servit als interessos dels grans hotelers, i persones que s'han dedicat a treballar a favor de grans propietaris agrícoles", ha afirmat en la roda de premsa posterior a la junta de portaveus. "La primera màscara que hem de llevar és que no és un Govern tècnic", ha assenyalat.

A més, Castells creu que el nou organigrama "obeeix als interessos de Vox", referint-se a la desaparició de Política Lingüística, pel fet que Igualtat deixi de ser una conselleria per convertir-se en una direcció general, i perquè Medi Ambient es reparteixi entre tres carteres: Medi Natural, Territori i la Conselleria de la Mar i Cicle de l'Aigua. "Prohens ha d'anar alerta per no ferir les sensibilitats de Vox", ha exposat.

"El PP ha entregat el Parlament a Vox"

"És una lamentable notícia que el PP hagi entregat el Parlament a Vox", ha subratllat Castells, i no només per la presidència del Parlament, en mans de l'ultraconservador Gabriel Le Senne. "Vox té una presència desproporcionada en les meses de les comissions, que fixen l'ordre del dia i poden avançar o paralitzar temes. S'ha donat la clau a Vox per incloure la seva agenda política", ha criticat el portaveu de Més per Menorca.

stats