Política 26/04/2019

Balboa demana el vot de "l'esperança i la il·lusió" davant "la por i l'odi"

Veus Progressistes tanca la seva campanya a la Plaça Madrid davant uns 150 seguidors

Carles Tudurí
2 min
Balboa demana el vot de "l'esperança i la il·lusió" davant "la por i l'odi"

PalmaGuillem Balboa, candidat de la coalició Veus Progressistes al Congrés, ha animat durant l'acte de tancament de campanya als seus companys a fer un darrer esforç per aquest diumenge. “Demanam el vot perquè davant la seva por hi ha la nostra esperança. Davant el seu odi, la nostra il·lusió”, ha dit.

Veus Progressistes ha volgut posar fi a la campanya per les Eleccions Generals aquest divendres amb un acte a la Plaça Madrid de Palma al qual han assistit prop de 150 persones. “En Rivera no tornarà a escoltar cap silenci, perquè les Veus Progressistes d’aquestes illes ressonaran al Congrés i al Senat”, ha afegit Balboa per donar ànims als militants.

El candidat ha destacat que la campanya ha estat dura i que han hagut de posar molta il-lusiô. "Noltros no sortim a la tele", ha dit, però ha destacat que la gent de la seva formació és la millor per imaginar un futur progrssista.

Rosa Cursach, candidata al Senat, ha volgut mostrar una vegada més el seu suport a Balboa: “‘Arderá Madrid’ amb en Guillem de diputat i amb jo de senadora i ‘arderà’ perquè traslladarem a l’Estat les nostres polítiques valentes, pioneres, ecologistes d’esquerres i feministes que ni el PSOE ni Podemos s’atreveixen a impulsar”.

Com anècdota, al llarg del vespre també s'han repartir llonguets de calamars entre tots els assistents.

La formació ecosobiranista ha bassat la seva campanya en la defensa dels drets dels ciutadans i en la millora dels serveis socials. Consideren que l'aparició d'un partit d'ultradreta i la radicalització del Partit Popular i Ciutadans posa en perill bona part dels avanços socials dels darrers anys. S'han presentat com una veu pròpia a Balears per defensar exclusivament els interessos dels ciutadans de la comunitat, sense haver d'obeir ordres de Madrid.

El partit ha aprofitat l'acte per reunir part dels seus apoderats, que sumen prop de 200 a Palma i 1.000 a tot Mallorca. Balboa ha agraït la seva tasta i els hi ha donat ànims per diumenge. Minuts abans, responsables de la coalició els han explicat com han d'actuar el dia de les votacions, aclarint alguns dubtes que s'ha plantejat. Han estat presents tambė la vicepresidenta del Govern i consellera Turisme, Bel Busquets, el conseller de Medi Ambient, Vicenc Vidal, el batle Palma, Antoni Noguera, i el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat.

stats