Política 22/06/2020

Podem Menorca recorda que va proposar la solució per al tram Maó-Alaior fa dos anys

Lamenten els atacs de "deslleial" i "desmarcar-se" que va rebre la consellera Cristina Gómez

Ivan Martin
2 min
Cristina Gómez és l'única consellera que té Podem a la màxima institució de l'illa.

MaóPodem Menorca ha reivindicat aquest dilluns el paper de la seva consellera insular, Cristina Gómez, en referència al tram de millora de la carretera general entre Maó i Alaior. La coordinadora de Podem a l'illa, Nati Benejam, ha recordat que la solució adoptada per la institució per resoldre les macrorotondes de Rafal Rubí i l'Argentina fou proposada fa dos anys per la seva consellera, i que aquesta va ser objecte de "greus" atacs per part d'altres formacions progressistes.

Tot i que no especifiquen de quina formació es tracta, Més per Menorca acusà aquells dies de "deslleial" i de "desmarcar-se" de la resta de partits que configuren el Pacte la consellera Gómez. De fet, Nati Benejam admet que "varen ser dies complicats per uns atacs durs, injustificats i oportunistes, perquè sempre hem estat lleials i transparents amb els nostres socis de govern, així com amb la societat menorquina". La coordinadora afirma "no volem unes disculpes", però exigeix respecte pel compromís del partit en el projecte d'esquerres a la màxima institució de l'illa.

"Cristina Gómez va reconèixer fa dos anys que els informes no permetien esbucar el pont de l'Argentina, mentre que els relatius a Rafal Rubí varen ser contradictoris i sempre vam defensar posar el paisatge com a criteri de protecció. La intenció sempre ha estat demolir les dues infraestructures, es van esgotar totes les vies per respondre a la demanda dels electors, però els informes ho van impedir", ha assenyalat Benejam.

A més, Benejam reivindica "els menorquins necessiten saber la veritat en tot moment. Cal ser transparents i explicar la realitat ajustada a la normativa i respectar el marc jurídic". Des de Podem insten a mirar al futur i finalitzar amb la major celeritat i eficiència possible les obres del tram Maó-Alaior per poder centrar els esforços i recursos en els nous desafiaments que afrontarà Menorca.

stats