Política 25/06/2020

Menorca rebrà cada dissabte fins a final d'agost un vol directe procedent de Munic

L'enllaç no està inclòs en el pla pilot turístic del Govern balear

Ivan Martin
1 min
Iberia unirà Munic amb Menorca amb l'objectiu de crear demanda en un mercat que no aposta per les potencialitats de l'illa.

MaóLa companyia Iberia connectarà aquest dissabte Munic amb Menorca, en el primer vol directe entre Alemanya i l'illa després de l'estat d'alarma. Aquest vol és fruit d'un acord de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i Iberia, i se suma a l'enllaç entre Düsseldorf i Menorca, únic vol inclòs en el pla pilot turístic impulsat pel Govern balear. L'objectiu de l'acció és estimular la demanda en el mercat alemany i ampliar els esforços promocionals amb regions europees que tenen una situació sanitària similar.

El conveni preveu la realització de diverses campanyes amb touroperadors i agències de viatge a Alemanya, promocions a la pàgina web d'Iberia i publicacions en xarxes socials. La presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, ha destacat la ruta: "Aquestes actuacions responen a les demandes del sector turístic per tal de donar un impuls a la marca Menorca, però també continuam treballant per anar recuperant la resta de connexions aèries". També ha mostrat satisfacció la directora de vendes d'Iberia, Celia Muñoz: "Ara més que mai, la promoció turística necessita la col·laboració pública i privada, i aquest any apostarem fort per l'illa, amb vols directes des de Munic i una campanya de promoció aprofitant la nostra experiència en el mercat alemany, on operam en sis destinacions".

Els vols de Munic se sumen a l'oferta que la seva filial, Iberia Express, manté entre Menorca i Madrid. Les rutes amb la ciutat alemanya s'operaran tots els dissabtes fins a final del mes d'agost, amb sortides a les 13.15 h des de Maó i tornada a les 16.05 h des de Munic.

stats