Política 17/12/2021

Podem Menorca destaca l'esforç d'Antònia Jover per integrar les Illes

Cristina Gómez i Carla Gener són les representants de l'illa a la candidatura

Iván Martín
1 min
Cristina Gómez és la consellera d'Ocupació, Habitatge i Cooperació Local de Menorca.

MAÓUna de les representants de Podem Menorca que figura a la llista unitària encapçalada per Antònia Jover, Cristina Gómez, ha destacat l'esforç de la futura coordinadora autonòmica per reunir totes les sensibilitats de les Illes. L'actual consellera insular d'Ocupació, Habitatge i Cooperació Local s'ha mostrat il·lusionada davant el nou repte i ha aprofitat per fer una crida a tots els simpatitzants perquè participin aquest diumenge en la trobada amb la candidata Jover, una cita que arrancarà a les 12.00 hores al camp municipal de Sant Martí del Mercadal.

Cristina Gómez forma part conjuntament amb la regidora d'Igualtat de l'Ajuntament de Ciutadella, Carla Gener, de l'equip que amb el lema 'Créixer' pretén liderar el projecte de Podem a la Comunitat: "Per primera vegada tenim una candidatura única en el procés de primàries. Necessitam obrir nous canals de participació activa de transparència, perquè sempre hi ha marge de millora quan hi creus".

Amb referència a Carla Gener, un dels actius importants de la formació morada a l'illa i que lidera el debat públic a Ciutadella sobre el paper de la dona a les festes de Sant Joan, Gómez la defineix com "una gran dona feminista, antifeixista i lluitadora". Finalment, ha remarcat la feina d'Antònia Jover per presentar un projecte sòlid: "Ha fet una gran feina per recollir i integrar totes les Illes. És necessari que el partit surti fort des de l'inici i tenir clar que no és el mateix unitat que uniformitat".

stats