Política 23/07/2021

La marxa del Güell a Lluc a peu, enlaire amb les noves restriccions pel covid-19

La caminada es veu afectada per la prohibició de les reunions socials entre no convivents entre la 1 i les 6 h

Margalida Munar
1 min
Participants de la marxa a Lluc a Peu

PalmaLa marxa del Güell a Lluc a peu ha quedat enlaire després de les darreres mesures aprovades per fer front a l'augment de contagis de covid-19. La caminada popular nocturna, que estava prevista per a dia 7 d'agost, es veu afectada per la prohibició de reunions socials entre no convivents de la 1 a les 6 h de la matinada i el Govern no concreta si es podrà fer.

"La marxa nocturna està pendent de les reunions de l'organització amb la Conselleria de Salut", ha explicat la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, aquest divendres en roda de premsa. Garrido ha conclòs que aquesta qüestió es decidirà els pròxims dies, però ha recordat que els esdeveniments culturals de tota mena s'estan adaptant a la nova normativa per frenar l'escalada de contagis.

Cal recordar que aquesta mateixa setmana l'organització va informar que Inca seria un dels punts de partida de la 47a marxa del Güell a Lluc a peu. La caminada arrancaria a la plaça del Bestiar i per cada marxaire que inscrit es donaria un euro a l'Associació Espanyola contra el Càncer, segons informa l'Ajuntament.

stats