Política 31/05/2022

La licitació del nou geriàtric del Migjorn, a finals d'any segons la batlessa

El nou equipament oferirà assistència a 50 persones usuàries

Iván Martín
1 min
Imatge del projecte 'S'Engolidor', guanyador del concurs arquitectònic.

ES MIGJORNLa batlessa del Migjorn, Antònia Camps, preveu licitar les obres de construcció del nou geriàtric del municipi a finals d'any. La màxima responsable política del poble ha explicat que també és del mateix parer la consellera d'Afers Socials del Govern balear, Fina Santiago: "La consellera Santiago i la batlessa estam d'acord que a principis de l'any que ve posarem la primera pedra, perquè és una infraestructura molt important". I afegeix: "Cada vegada hi ha més gent que es fa gran, i per a un ciutadà del Migjorn no és el mateix passejar pel seu municipi que fer-ho a Maó o Ciutadella".

El projecte 'S'Engolidor' resultà guanyador del concurs arquitectònic per a la construcció del nou equipament que oferirà assistència a 50 persones usuàries. La construcció anirà a càrrec del Govern Balear, mentre que l'Ajuntament del Migjorn assumirà la despesa del mobiliari.

D'altra banda, la batlessa ha assegurat que les obres de millora de l'ajuntament per convertir-lo en el primer de l'illa 100% ecològic segueixen el seu curs: "Les obres van començar fa tres mesos i es nota el canvi a un edifici tan emblemàtic, perquè estava en runes i ara serà l'enveja de la resta de municipis. Es basarà en principis de sostenibilitat i donarà exemple de la Menorca Reserva de la Biosfera".

stats