Política 22/07/2023

Lectura, família, nedar o fer el canvi d'armari: la jornada de reflexió dels candidats balears al Congrés

Aquestes són algunes de les activitats que els candidats han aprofitat per fer aquest dissabte

ARA Balears
2 min
Vicenç Vidal aquest dissabte al mercat d'Esporles

PalmaLlegir, passejar per Palma, passar temps amb la família i els amics, anar a la platja o fins i tot fer el canvi d'amari. Aquestes són les activitats que durant la jornada de reflexió els candidats balears al Congrés han aprofitat per fer, després de 15 dies de campanya marcats per mítings, reunions i intervencions.

La candidata del PSIB, Francina Armengol, ha aprofitat la jornada per anar a la platja i recuperar la lectura de Virginia Woolf. En un missatge a Twitter, Armengol ha assenyalat que dedicarà el dia a descansar i a estar amb la família.

El candidat socialista al Senat, Pere Joan Pons, s'ha estimat més dedicar la jornada a visitar el Mercat de l'Olivar i després dinar amb excompanys de Mata de Jonc, segons ha recollit Europa Press.

Marí Bosó aquest dissabte

En el cas de Vicenç Vidal, candidat de Sumar MÉS, ha optat per berenar al passeig d'Esporles "com cada matí" i anar a fer un capfico al Port des Canonge. Després dinarà amb la seva família i al vespre soparà amb els amics. Per la seva banda, Antoni Simó Tomás, cap de llista de la formació al Senat, ha explicat que farà neta ca seva. "Entre campanyes, festes i feina, poc temps li he dedicat", ha assegurat. Després anirà a la platja i trauran el veler d'un amic.

Vicenç Vidal durant la jornada de reflexió, a Esporles.

Jorge Campos, candidat de Vox, ha assenyalat que aprofitarà el dia per fer pàdel surf o esnòrquel, mentre que de l'agenda del candidat del partit al Senat, Gabriel Le Senne, no n'ha transcendit cap informació.

stats