Política 13/03/2019

Joan Miralles, president d'Habtur, serà el candidat d'El Pi a les generals

Antoni Serra serà el seu substitut a la presidència de l'Associació d'Habitatges Turístics de les Illes Balears

Ara Balears
1 min
El president d'Aptur, Joan Miralles, en roda de premsa, aquest dimarts.

PalmaEl president de la patronal del lloguer turístic Habtur, Joan Miralles, serà el candidat d'El Pi a les eleccions generals del 28 d'abril, segons ha confirmat el partit liderat per Jaume Font a l'agència Efe.

Miralles, que serà presentat aquest dijous oficialment com a candidat, deixarà la seva responsabilitat actual al capdavant d'Habtur. Està previst que a la presentació a la seu d'El Pi de Palma hi assisteixin el president del partit, Jaume Font, i el secretari general, Josep Melià.

Antoni Serra, el nou president d'Habtur

Antoni Serra és el nou president d'Habtur Balears, en substitució de Joan Miralles. L'Associació d'Habitatges Turístics de les Illes Balears, en aplicació dels seus estatuts, ha nomenat el vicepresident primer, Antoni Serra, màxim responsable.

Antoni Serra és professor titular d'Economia de l'Empresa a la Universitat de les Illes Balears i és expert en comercialització i recerca de mercats. També és doctor en Economia i la seva activitat investigadora està centrada en l'àrea del turisme, en aspectes relatius a la comercialització, la recerca de mercats, el comportament del consumidor en turisme i la planificació estratègica d'empreses i destinacions turístiques.

A més, és l'investigador principal del Grup de Recerca en Direcció i Planificació d'Empreses i Destinacions Turístiques, i ha participat i ha dirigit nombrosos projectes de recerca aplicada i assessorament de diverses administracions públiques en l'àmbit del turisme.

A partir d'ara, Maria Gibert assumirà la representació pública i serà la portaveu de l'associació.

stats