Política 27/02/2019

Joan Mesquida encapçalarà la llista del Congrés de Ciutadans per Balears

L'exdirector general de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional i candidat d'Albert Rivera ha estat l'únic candidat que s'ha presentat a les primàries del partit

Ara Balears
1 min
Joan Mesquida junt a Albert Rivera durant l'acte celebrat a Palma aquest dimarts.

PalmaL'ex director general de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil Joan Mesquida serà el candidat per encapçalar la llista al Congrés de Ciutadans per Balears, després de ser l'únic candidat que s'ha presentat al procés de primàries obert per la formació taronja, segons informa aquesta entitat en un comunicat. El termini per presentar-hi candidatures va finalitzar aquest dimarts a les 20.00 hores.

“És un honor presentar-me a unes eleccions generals representant les Balears. Defensaré com sempre he fet els interessos dels ciutadans de les Illes en el marc d'un projecte que respecta la Constitució i el sistema de drets i llibertats de tots els espanyols”, ha manifestat Mesquida. “Treballaré sempre amb un ull posat en les necessitats de les Balears, per les manques en infraestructures i finançament, que han de ser compensades”, ha afegit.

Finalment, Mesquida ha destacat que “Cs està obert a persones amb inquietuds i amb ganes de treballar per Espanya. És un projecte en qual cabem tots enfront d'aquells que volen trencar Espanya”.

stats