Política 19/07/2022

Joan Carles Verd torna a El Pi

El comitè del partit a Sencelles es va dissoldre el 2020, mantenint discrepàncies amb la direcció d'Antoni Amengual

1 min
El batle de Sencelles, Joan Carles Verd.

PalmaEls regidors de la formació municipal Acord per Sencelles i Biniali, de la qual forma part el batle del municipi, Joan Carles Verd, torna a El Pi. El partit regionalista ha fet l'anunci aquest dimarts, i demà s'oficialitzarà amb una roda de premsa conjunta entre el president d'El Pi, Tolo Gili, i el mateix Verd.

El comitè local de Sencelles es va dissoldre i donar de baixa de la militància el febrer de 2020, quinze dies després de dimissió de Jaume Font com a màxim dirigent de la formació regionalista, mantenint més d'una discrepància amb el tarannà de l'exlíder del partit, Antoni Amengual. Des d'aleshores, s'han mantingut amb una marca política d'àmbit purament municipal.

Així i tot, des del primer moment van deixar la porta oberta a tornar a integrar-se en la formació si la crisi del partit se solucionava, una situació que creuen que s'ha superat. De fet, en una entrevista a l'ARA Balears d'aquest mes d'abril, Verd va afirmar que "no descartam tornar a El Pi".

L'actual batle de Sencelles està al capdavant del municipi des de fa quatre legislatures, sempre governant amb pactes, i amb un nom de partit diferent a cada període, però del mateix espai ideològic: Unió Mallorquina, Convergència per les Illes, El Pi i Acord per Sencelles i Biniali. A més, ha estat president de la Federació d'Entitats Locals de les Balears (Felib), una institució que lidera l'actual batle de Costitx, Antoni Salas, també d'El Pi.

stats