Política 27/05/2023

Jardineria, família, menjades i llibres: la jornada de reflexió dels candidats al Parlament

Des de l'excursió per la serra de Tramuntana d'Apesteguia, als fideus de colflori de Jover i el partit de tennis de Campos, aquestes són algunes de les activitats principals que han escollit

3 min
Llúis Apesteguia, candidat de MÉS, a la serra de Tramuntana.

PalmaDesprés de 15 dies de campanya carregats d'actes i intervencions, els candidats i candidates al Parlament de les Illes Balears han posat avui el fre per dedicar-se a les activitats que més han trobat a faltar durant aquest període, i deixar que els electors puguin decidir el seu vot. Passar temps amb les famílies, cuidar dels jardins o fer passejades per la natura han estat els plans més escollits. Sense deixar de banda, però, la Fira del Llibre, que va començar aquest mateix divendres.

La candidata del PSIB, Francina Armengol, ha aprofitat el dematí per anar a comprar al mercat de l'Olivar i omplir la gelera, així com per passejar per la Fira del Llibre. També ha anat a la presentació de Videoclub, de Jaume Ripoll.

Francina Armengol, candidata del PSIB, a la presentació de 'Videoclub', de Jaume Ripoll.

En el cas de Marga Prohens, del PP, ha decidit dedicar la jornada de reflexió a passar temps amb la família. Per això, celebrarà l'aniversari de sa mare, a qui ha anat a comprar flors a la Rambla, i ha acompanyat el seu fill a la comunió d'un amic.

La candidata del PP, Marga Prohens, passeja per la Rambla.

Per part seva, la candidata d'Unides Podem, Antònia Jover, ha optat per cuidar el jardí i berenar amb la família, a la qual, segons ha dit, darrerament ha tingut "descuidada". Al migdia els cuinarà uns fideus de colflori "perquè estiguin contents" i dedicarà l'horabaixa a mirar la sèrie La maravillosa señora Maisel.

La candidata d'Unides Podem al Parlament, Antònia Jover, cuidant el seu jardí.

La de Ciutadans, Patricia Guasp, ha centrat part de la jornada a anar a comprar al mercat de Santa Catalina, acompanyada dels seus fills, per donar suport "al producte local i al comerç de proximitat", ha dit.

La candidata de Ciutadans, Patricia Guasp, al mercat de Santa Catalina.

El candidat del Pi, Josep Melià, per la seva part, a més de fer exercici, s'ha dedicat a "descansar després de tres setmanes d'esforç intens i per tenir el cap fred per diumenge", ha piulat a Twitter.

Josep Melià, candidat d'El Pi, durant la jornada de reflexió.

Lluís Apesteguia, de MÉS per Mallorca, ha volgut també passar temps amb la família i els amics. En el seu cas, però, també ha anat d'excursió per la serra de Tramuntana. Durant l'horabaixa, el candidat descansarà i al vespre farà un sopar amb amics i amigues.

Lluís Apesteguia, de MÉS per Mallorca, d'excursió per la Serra de Tramuntana.

En el cas de Jorge Campos, de Vox, ha anat a veure el seu fill petit en un partit del futbol de l'equip de Madre Alberta. En acabar, anirà a jugar a tennis amb el seu fill gran.

Jorge Campos, durant el partit de futbol del seu fill.

Josep Castells, de MÉS per Menorca, també ha decidit passejar per la natura i ha anat d'excursió a l'Alfubera del Grau, "per agafar forces per demà", ha dit a través de les xarxes socials.

Josep Castells, candidat de MÉS per Menorca, a l'Albufera del Grau.
stats