Política 17/05/2019

Isern denuncia l'estat del paviment del parc de la Mar i en promet la renovació

El candidat popular també ha dit que "aspira a ser el batle d'una Palma lliure de pintades"

Ara Balears
1 min
Isern denúncia l'estat del paviment del Parc de la Mar i promet la seva renovació

PalmaEl candidat a la batlia de Palma, Mateu Isern, ha anunciat que si és elegit batle, “renovarem el sòl del parc de la Mar, el paviment de la qual necessita una intervenció urgent” després de quatre anys d'inacció per part de l'actual equip de govern d'esquerres. Aquesta, ha dit, serà una de les principals apostes del PP en matèria de manteniment de les infraestructures de la ciutat “d'acord amb les necessitats i exigències dels palmesans”.

Isern ha insistit que amb 200 milions més de pressupost, el govern d'Hila i Noguera “ha estat incapaç de donar resposta als principals problemes dels palmesans”. Així, ha apuntat que “Palma està avui molt pitjor que fa quatre anys. Assumptes d'interès per a tots com la neteja, la seguretat, l'habitatge o la mobilitat han empitjorat”, cosa que, a parer seu, constata “el fracàs” del projecte del Pacte per a la ciutat. “Sigui el que sigui que hagin fet, ho han fet malament”, ha dit.

Isern ha fet aquestes declaracions després de conèixer de primera mà l'estat del barri de la Calatrava, un dels més castigats pel problema de les pintades vandàliques. Així, s'ha compromès a implementar un pla d'acció per afrontar el problema de “la plaga de pintades vandàliques que danyen el nostre patrimoni, entelen la imatge de la ciutat com a destinació turística i tenen un alt cost per a les arques municipals”. “Aspir a ser el batle d'una Palma lliure de pintades vandàliques”, ha conclòs.

stats