Política 11/02/2023

Isabel Rodríguez a Mallorca: "Feminisme no és acatar, sinó liderar els avanços de les dones"

Cladera: "Esperem que Mallorca es torni a tenyir de vermell"

ARA Balears
2 min
Isabel Rodríguez i Francina Armengol a Mallorca

PalmaLa ministra de Política Territorial i portaveu del govern espanyol, Isabel Rodríguez, ha acudit aquest dissabte a la inauguració de la Convenció Municipal de la Federació Socialista de Mallorca, on ha destacat que el PSOE és l'únic partit que representa "una garantia de futur per a la ciutadania" de les Illes Balears.

Durant la seva intervenció, la ministra ha ressaltat que “només en el color vermell del PSOE hi ha esperança en el futur” i ha encoratjat els candidats municipals a continuar fent feina “mirant als ulls els ciutadans i amb el cap ben alt”, per continuar “acompanyant la gent com hem fet durant més de 140 anys”.

Pel que fa a la política estatal, Rodríguez ha assegurat que el PSOE continuarà lluitant pels drets de les dones i enfrontant-se a la dreta i l'extrema dreta per assolir nous avanços en matèria d'igualtat.

"Feminisme no és acatar, sinó liderar els avanços de les dones, estar al costat dels seus drets i llibertats, és apujar el Salari Mínim Interprofessional, per posar fi a la bretxa de gènere, recuperar permisos per la igualtat, apostar per la gratuïtat en l'etapa educativa de zero a tres anys", ha defensat Rodríguez durant la intervenció. A més, ha criticat el líder dels populars, Alberto Núñez Feijóo, per la polèmica amb la llei de l'avortament i ha remarcat que, mentre el PSOE lluita per avançar, el PP recorre als tribunals per mantenir la desigualtat.

Pel que fa a les pròximes eleccions del mes de maig, la ministra ha assegurat que el PSOE té clar el seu projecte polític, que implica "dur a terme grans canvis que permetin la modernització de l'economia i de la societat, a més d'efectuar millores en l'àmbit de la sostenibilitat, que suposaran continuar guanyant en sobirania estratègica".

"Esperem que Mallorca es torni a tenyir de vermell"

Per part seva, la presidenta del Consell de Mallorca i de la Federació Socialista de l'illa, Catalina Cladera, ha assegurat que es "deixaran la pell per aconseguir que a les pròximes eleccions Mallorca es torni a tenyir de vermell".

Catalina Cladera durant el seu discurs

Durant la intervenció, Cladera ha remarcat que està segura que "amb el suport del poder municipal, els socialistes són una força invencible i surten a guanyar tant a les Balears com a Mallorca i en tots els municipis de l'illa". "Igual que som la locomotora de la recuperació, el pròxim 28 de maig ho serem a les urnes, omplint-les de vots socialistes", ha sentenciat.

stats