Política 24/06/2023

Hinojosa: "No entenem que el batle de Manacor no vulgui els regidors socialistes a l'equip de govern"

La secretària general de l'Agrupació Socialista de Manacor ha insistit que "encara estan amb la mà estesa" a un pacte

ARA Balears
2 min
L'Agrupació Socialista de Manacor s'ha reunit aquest dissabte

Palma"No entenem que el batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS-Esquerra), no vulgui els regidors socialistes a l'equip de govern", ha expressat aquest dissabte la secretària general de l'Agrupació Socialista de Manacor, Núria Hinojosa, qui ha afegit que "hi som a temps i el Partit Socialista encara està amb la mà estesa perquè el poble ha demanat a les urnes que, com ha estat fins ara, els nostres regidors formin part del Consistori".

En un comunicat, la formació ha assenyalat que el batle va telefonar a Hinojosa després d'una reunió amb el seu partit en la qual havien decidit que el PSOE no entraria a l'equip municipal "per una manca de confiança" però "deixant la porta oberta per entrar-hi més tard i col·laborar en coses concretes".

"La sopresa va ser quan vàrem saber que, després de donar-li suport per nomenar-lo batle, ara no vol que els socialistes facem feina pels interessos del poble com havia estat fins ara", ha lamentat Hinojosa.

En aquesta línia, ha manifestat que "molta gent ens atura pel carrer i no entén que no formem part de l'equip de l'Ajuntament" i que aquesta qüestió "implicarà haver de negociar amb el PP totes les coses tot i que seria més senzill formar part del projecte i pactar un programa comú".

Per acabar, ha reiterat que la majoria progressita de Manacor "és la millor garantia per frenar la dreta i la ultradreta i evitar un retrocés i això ho ha d'entendre el batle".

D'altra banda, la diputada i integrant de l'equip negociador de l'Agrupació Socialista del municipi ha indicat que Manacor és un dels pocs llocs on la dreta i l'extrema dreta no han pogut tombar l'esquerra". "La ciutadania ens ha demanat continuïtat i transformació de la realitat i ara no els podem fallar; per això, hem de treballar amb Oliver i fer-ho tots junts des de l'equip de govern".

stats