Política 26/04/2019

Guillem Balboa: "Malgrat el discurs de la por, és l'hora d'avançar"

El candidat al Congrés de Veus Progressistes ha explicat les mesures de la coalició per revertir les retallades en drets

Ara Balears
1 min
El candidat al Congrés de Veus Progressistes, Guillem Balboa

PalmaVeus Progressistes demana el suport de la ciutadania per assolir no només un govern d'esquerres, sinó un govern que faci polítiques d'esquerres. El candidat al Congrés de Veus Progressistes, Guillem Balboa, ha explicat aquest divendres les mesures de la coalició per revertir les retallades en drets que va començar la dreta la legislatura passada i que poden continuar si guanya aquest diumenge. "Malgrat el discurs de la por i l'alarmisme, és l'hora d'avançar", ha assegurat Balboa.

El candidat ha exposat que "som a les portes d'un gran canvi i ens ho hem de creure". "Veus Progressistes som la garantia que hi hagi no només un govern d'esquerres, sinó que impulsi polítiques d'esquerres". Per això, ha apuntat que es propiciarà un procés de diàleg constituent "per reformar una constitució que blindi drets que ara com ara estan desprotegits".

Balboa també ha subratllat que aquest procés constituent du implícit un model republicà "com a expressió màxima de la democràcia", i ha recordat que totes les propostes que s'han presentat durant aquesta campanya responen a la petició ciutadana d'una revolució des del diàleg, la pluralitat i el consens. "Ens volen fer creure que hem de fer renúncies per fer front a la dreta, però estam convençuts que és el moment dels grans avanços socials", ha manifestat.

Pel número 1 al Congrés, la campanya a les generals s'ha viscut des del conformisme que ha volgut instaurar la dreta, un estat que no es correspon a la realitat, però que el PSOE ha alimentat i en el qual "Podem ha caigut, fent una defensa de la Constitució del 1978 durant tota la campanya".

stats