Política 23/04/2021

El Govern fa públics els noms dels alts càrrecs vacunats contra el covid-19

15 membres de l'Executiu ja han rebut, com a mínim, la primera dosi

ARA Balears
1 min
Vacunes de Pfizer contra el covid-19.

PalmaEl Govern de les Illes Balears ha publicat un llistat amb tots els alts càrrecs en què es detalla quins han rebut la vacuna contra el coronavirus i per què. Segons han detallat en un comunicat al Portal de Transparència, tots els que han rebut la vacuna formen part del grup d'edat d'entre 60 i 69 anys excepte Joan Carrió, que va rebre la dosi de Pfizer perquè forma part del grup de risc.

Dels 177 alts càrrecs del Govern balear, 15 ja s'han vacunat contra el covid-19, i només Joan Carrió ha rebut les dues dosis i acabat la pauta. Es preveu que la resta de vacunats rebin la segona dosi entre el mes de juny i el mes de juliol.

Aquest dimecres el Govern ja va fer públics els alts càrrecs del Consell de Mallorca que havien rebut la vacuna contra el covid-19 i va remarcar que només el vicepresident Juan Pedro Yllanes ha rebut la dosi. La publicació del llistat d'alts càrrecs que han rebut la vacuna, quina dosi han rebut i el perquè arriba després que el Partit Popular hagi insinuat en diverses ocasions que membres del Govern s'han vacunat contra el covid-19.

stats