Política 27/11/2019

El Govern de Pedro Sánchez denega l'indult a Diego Torres pel cas Nóos

L'exsoci d'Urdangarin ha interposat un recurs al Suprem contra el govern espanyol

Ara Balears
1 min
Diego Torres anant al tribunal on es va jutjar el cas. / ISAAC BUJ

PalmaEl govern espanyol, amb Pedro Sánchez com a president, ha denegat l'indult a l'exsoci d'Iñaki Urdangarin Diego Torres, condemnat a gairebé sis anys de presó per desviar fons públics del Govern, en el conegut cas Nóos, segons ha avançat aquest dimecres 'Diario de Mallorca'.

Davant aquesta mesura, Torres ha interposat un recurs al Tribunal Suprem contra el govern espanyol. L'empresari assegura que ja ha complert amb totes les seves responsabilitats econòmiques amb Hisenda i el Govern balear derivades de la sentència.

Segons informa 'Diario de Mallorca', fonts jurídiques properes al cas Nóos assenyalen que si el president del govern espanyol hagués atorgat l'indult a Torres, s'hauria produït un escàndol mediàtic.

Aquesta notícia coincideix, a més, amb el fet que aquest dijous Urdangarin compleix una quarta part de la seva condemna, cosa que li dona dret a gaudir de permisos extraordinaris. Cal recordar que Urdangarin, tot i ser el número u de Nóos, va ser condemnat a una pena inferior a la de Torres.

stats