Polèmica
Política 22/09/2023

El Govern defensa la consellera Vidal: "No ha entrat en incompatibilitat"

El PSIB critica la possible simultaneïtat de Vidal en el seu càrrec de consellera amb el d'administradora de dues societats

ARA Balears
1 min
La consellera d'Habitatge, Mobilitat i Territori, Marta Vidal.

PalmaEl Govern ha defensat aquest divendres la consellera d'Habitatge, Mobilitat i Territori, Marta Vidal, en relació amb la possible simultaneïtat del seu càrrec de consellera amb el d'administradora de dues societats mercantils amb seu a Palma i Maó. Segons ha dit el portaveu del Govern, Antoni Costa, la consellera ha complert "absolutament totes les obligacions en el menor temps que ha pogut" i entén que "no ha entrat en incompatibilitat" del règim del seu càrrec públic.

A la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Costa ha dit que "no s'ha incomplert cap mena de normativa". "Vidal ha complert, s'ha desfet de les participacions quan ha pogut", ha explicat.

Costa ha lamentat la campanya "d'assetjament i enderrocament" del PSIB contra Vidal i ha assegurat que "no aconseguiran el seu objectiu". "Alguns no poden acceptar que hi hagi una consellera que es guanyava la vida en el sector privat i que ha volgut destinar uns quants anys de la seva vida professional al servei dels ciutadans", ha dit Costa, per després afegir: "Alguns sembla que se senten molt còmodes en la política del fang".

stats