Política 22/11/2023

El Govern adjudicarà les obres del nou centre d'FP a Ciutadella en els primers mesos de 2024

Joana Gomila demana posar en marxa el pla pilot de climatització de centres educatius

Iván Martín
1 min
Joana Gomila és diputada de Més per Menorca.

MAÓLa formació política Més per Menorca ha valorat positivament el compromís del Govern balear per adjudicar les obres del nou centre integrat de Formació Professional (FP) a Ciutadella durant el primer mig any de 2024. Així ho ha aprovat el Parlament balear a proposta de Més, i que també reivindica "una llarga llista d'obres, reformes i millores" per als centres educatius de Menorca. En total, l'aprovació de la proposta implica fer una vintena d'actuacions a diferents equipaments.

La diputada econacionalista Joana Gomila ha defensat la iniciativa perquè es continuï treballant en la millora de les infraestructures educatives de l'illa, i ha demanat que es posi en marxa el pla pilot de climatització de centres educatius, incloent-hi algun dels dos centres menorquins d'educació 0-3 del Govern, així com que es creï una unitat de l'IBISEC a Menorca per accelerar tots els projectes previstos.

D'altra banda, Gomila ha recordat al conseller d'Educació, Antoni Vera, que "no perdi el temps a complaure els seus socis de Vox i la seva dèria per segregar per la llengua els centres educatius, escolti la comunitat educativa i inverteixi doblers en les infraestructures educatives, que això és el que li demanen els centres". Tot i que la proposta dels menorquinistes estava formada per 31 punts, finalment se n'han aprovat 23. Entre les negatives del Govern cal assenyalar la construcció de la seu del Conservatori de Música i Dansa a l'antiga Sala Augusta de Maó.

stats