Política 24/07/2021

García Egea: "Avui comença el final del Govern Armengol"

Marga Prohens presenta els 22 membres de la seva candidatura

2 min
El secretari general del PP, Teodoro García Egea

PalmaEl secretari general del PP estatal, Teodoro García Egea, ha presentat la candidata a presidir el partit a les Balears, Marga Prohens, com l'única alternativa al Pacte i ha donat per fet que serà la pròxima presidenta de les Balears. "Avui comença el principi del final del Govern de la imposició, el final del Govern d'Armengol", ha dit durant la seva intervenció en el XVI Congrés del PP balear, que es fa al Palau de Congressos de Palma. "Aquest és el congrés que durà el partit a tornar a agafar el poder per fer coses grans per a les Balears i per a Espanya", ha afegit.

García Egea ha agraït a Prohens que "hagi fet una passa endavant". "Ets molt valenta", li ha dit, a més de manifestar públicament "l'agraïment i reconeixement" del partit per a l'expresident Biel Company. "Tots sabem que guanyarem les eleccions, però això no es podria haver fet sense la feina de Biel Company i Toni Fuster", ha remarcat, i ha qualificat d'"exemplar" l'oposició dels populars al Parlament. "La tasca d'oposició és ratificada per les darreres informacions que estan acorralant la presidenta Armengol", ha subratllat.

Per part seva, Marga Prohens ha presentat abans de les votacions els 22 integrants de la seva llista, que formaran part de la direcció del partit i d'on sortirà el pròxim secretari general del PP de les Illes Balears. Jaume Bauzà (Montuïri), José Luis Benejam (Alaior), Sandra Fernández (Palma), Óscar Fidalgo (Palma), Estefanía Gonzalvo (Andratx), Mariano Juan (Eivissa), Xisca Lascolas (Llucmajor), Jaume Llompart (Marratxí), Jordi lópez (Maó), Toni Marí (Sant Joan), Neus Mateu (Eivissa), Ana Negre (Formentera), José Pastor (Inca), Sion Pons (Ciutadella), Carmen Reynés (Sant Lluís), Lourdes Roca (Palma, presidenta de Noves Generacions), Joan Rodríguez (ses Salines), Mauricio Rovira (Palma), Sebastià Sagreras (Campos), Maria Antònia Sansó (Manacor), Carlos Simarro (Sóller) i Jacobo Varela (Eivissa).

stats