PP
Política 03/12/2022

Gamarra denuncia que el govern "maquilla" les dades de l'atur "tapant" els temporals dins els fixos discontinus

La secretària general del PP ha criticat que Pedro Sánchez "entrega la impunitat als dirigents d'ERC per sobreviure un any més a la Moncloa"

2 min
La secretària general del PP, Cuca Gamarra

PalmaLa secretària general del PP, Cuca Gamarra, ha denunciat aquest dissabte a Palma que el govern estatal "maquilla" les dades de l'atur, ja que "tapa les xifres de fixos discontinus, on avui "hi ha incorporats els contractes temporals". "Un temporal, sense compromís de crida, o un treballador per obra i servei no és un fix discontinu", ha afirmat.

Gamarra es refereix al fet que aquest divendres es va conèixer que el pnovembre va ser el segon millor mes de la història quant a les dades laborals, amb 33.512 persones menys a l'atur, i fins i tot, la presidenta de la comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, va celebrar les dades a través de les xarxes socials.

El "maquillatge" de les xifres d'atur és un dels aspectes que ha criticat la secretària general del PP, que ha visitat Palma per reunir-se amb el comitè de campanya del PP balear. "L'alternativa a les Balears està en marxa i a l'abast de tots els ciutadans", ha destacat. Així, davant les paraules del portaveu d'ERC, Gabriel Rufián, afirmant que va utilitzar els pressupostos estatals com a "palanca" per eliminar la sedició, Gamarra ha retret que el president del govern, Pedro Sánchez, "va entregar els pressupostos amb el preu de la igualtat dels espanyols davant la llei per sobreviure un any més a la Moncloa".

La número 2 del PP estatal ha declarat que aquesta setmana hi ha hagut "grans consensos socials" contra el govern d'Espanya, a banda de la qüestió sobre la derogació de la sedició i "el maquillatge" de les dades sobre l'atur. "La societat espanyola demana que es revisi i es rectifiqui la llei del 'només sí és sí', fins i tot Felipe González", ha explicat. A més, ha detallat, quant a la retirada del projecte d'EBAU per part de la ministra d'Educació, Pilar Alegría, que darrere hi havia "filòlegs, filòsofs, rectors d'universitat i la RAE".

"És una setmana en què es veu més com s'abrasa un govern, que no està a l'altura del que els espanyols necessiten. Necessiten una alternativa, la que representa Alberto Núñez Feijóo i el projecte del PP", ha incidit. "Hi ha alternativa a Espanya i a les Balears", ha afegit.

Polèmica a La Salle

Quant a la polèmica sorgida el passat cap de setmana a La Salle, amb l'expulsió d'una classe sencera per desobeir les normes del centre, Gamarra ha destacat que "el PP ha estat molt clar i responsable". "S'ha demanat una investigació necessària, i sobretot s'ha fet una crida perquè sigui la convivència la que prevalgui a les aules; no hi ha d'haver cap problema perquè la bandera d'Espanya hi sigui present amb normalitat", ha remarcat.

stats