Política 05/02/2018

Easyjet assumeix a partir de demà el buit que va deixar Monarch amb la ruta Menorca-Londres

Menorca es connectarà amb la capital britànica cada dimarts i anirà augmentant la freqüència fins a arribar als 3 vols setmanals a final de març

Iván Martín
1 min
Easyjet és l'única companyia que connectarà Menorca amb Londres de manera directa.

MaóMenorca tornarà a estar connectada per mitjà d'un vol directe amb Londres a partir de demà. La ruta entre l'illa i l'aeroport de Gatwich operarà cada dimarts, però la freqüència augmentarà a mesura que avanci la temporada turística. A final del mes de març hi haurà tres connexions setmanals, ja que també es podrà volar els divendres i dissabtes. Cal recordar que l'actuació del Consell Insular de Menorca va ser bàsica per convèncer Easyjet i cobrir l'espai que deixà Monarch després de la seva fallida. Easyjet ha avançat la connexió de Menorca amb el Regne Unit dos mesos.

El buit de Monarch va propiciar un intens debat polític entre l'equip de govern i l'oposició perquè el Partit Popular entenia que el Consell hauria d'haver tingut en compte aquest possible escenari per cercar solucions de manera immediata. En qualsevol cas, l'equip de govern de la màxima institució menorquina va actuar amb agilitat i la consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i el director insular, Isaac Olives, han estat imprescindibles per aconseguir el vistiplau definitiu de la companyia.

Precisament Salord i Olives rebran demà els primers passatgers que arribin del Regne Unit. El primer vol aterrarà a Menorca a les 13.05 h. Amb vista al futur, el Consell pretén assegurar la ruta Menorca-Londres i, per a això, sortirà a concurs públic una campanya de màrqueting valorada en 150.000 euros, l'objectiu de la qual és garantir els vols durant els mesos de temporada baixa.

stats