Política 05/02/2019

Duran afirma que "la ciutat de Palma està més bruta que mai" i Emaya exposa que "les queixes han disminuït"

La portaveu del PP assegura que més d'un 20% de les rutes de neteja no es fan a causa de la manca de conductors

T. C.
1 min
Durán en la compareixença d'aquest dimarts a l'Ajuntament de Palma

La portaveu del Partit Popular (PP) a l'Ajuntament de Palma, Marga Duran, ha criticat aquest dimarts el funcionament de l'empresa municipal de neteja Emaya i ha afirmat que "malgrat haver-se gastat 19 milions d'euros en nova maquinària, Palma està més bruta que mai". No obstant això, Emaya exposa que "les queixes dels ciutadans sobre la neteja han disminuït durant aquesta legislatura".

Tot i això, Duran ha acusat l'actual equip de govern de no tenir "una planificació clara" en l'organigrama de treball d'Emaya: "Més d'un 20% de les rutes de neteja no es fan a causa de la manca de conductors".

La regidora del PP ha manifestat que "cada dia hi ha entre 8 i 10 màquines de neteja que queden sense sortir al carrer", mentre que l'empresa assegura que aquest fet es deu a qüestions d'organització: "No tota la maquinària ha d'estar al carrer. Hi ha d'haver vehicles de reserva per si es produeix alguna avaria".

"Emaya no confia en el personal de la seva pròpia empresa. Aquests senyors no estan capacitats per gestionar. A més, deixaran uns 5 milions d'euros de dèficit al final de la legislatura", ha conclòs Duran.

stats