Política18/03/2021

Dirigents de Ciutadans es mobilitzen perquè Malena Contestí es presenti com a candidata a Madrid

Les primàries per elegir qui serà el candidat del partit taronja es faran diumenge o a principis de la setmana que ve

ARA Balears

PalmaDiferents dirigents de Ciutadans s'han mobilitzat per evitar que l'exvicepresident madrileny Ignacio Aguado sigui el candidat de la formació taronja a les eleccions autonòmiques del 4 de maig a Madrid. Proposen, entre d'altres, Malena Contestí, que va fitxar per Cs després d'abandonar Vox el 2019, segons ha informat l'agència Efe.

Contestí ha explicat que des de fa un parell de dies i "de manera inesperada" ha rebut "bastantes telefonades" des de la cúpula del partit per animar-la que es presenti a Madrid. Tot i que ha dit que encara no hi ha res decidit, ha assegurat que estaria disposada a presentar-se "si així ho disposés el partit". A més, ha assenyalat que és conscient que aquestes eleccions no seran senzilles, però se sent honrada pel fet que li hagin demanat.

Cargando
No hay anuncios

Les primàries per elegir qui serà el candidat de Cs a les eleccions de Madrid es faran diumenge o a principis de la setmana que ve, i de moment només Aguado i un militant de Las Rozas, Juan Carlos Bermejo, han manifestat públicament la seva intenció de presentar-s'hi. Fonts de Ciutadans han descartat la candidatura de l'exconseller Ángel Garrido i la d'Edmundo Bal, portaveu del partit i qui prepara el procés de primàries.

Cal recordar que Contestí va ser cofundadora d'Actúa Baleares, un partit que es va presentar en coalició amb Vox a les eleccions que es varen fer l'abril del 2019. Només va estar uns mesos a la Cambra Baixa i va deixar Vox després de dir que era un partit "extremista i antisistema". Va ser l'octubre del 2020 quan Ciutadans la va fitxar.

Cargando
No hay anuncios