Política 27/11/2018

Cristina Gómez guanya les primàries de Podem a Menorca superant la candidatura oficialista

L'actual consellera insular de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge serà la candidata al Consell l'any que ve després d'aconseguir imposar-se contra tot pronòstic

Iván Martín
1 min
La candidatura de Gómez ha superat tot tipus d'obstacles per acabar guanyant al projecte que ha congregat tot el suport de l'aparell del partit.

MaóCristina Gómez s'ha imposat a les primàries de Podem per encapçalar la llista al Consell Insular de Menorca a les pròximes eleccions de maig. Tot i que encara no s'han donat a conèixer els resultats, Gómez ha reconegut a l'ARA Balears que "he guanyat". Els resultats oficials s'anunciaran més tard del previst a causa d'uns "problemes informàtics d'àmbit estatal", segons han comunicat fonts pròximes al partit. Cristina Gómez s'ha mostrat "molt contenta i orgullosa" i ha reconegut que "he guanyat contra tot pronòstic, amb tot en contra".

La victòria de Cristina Gómez suposa un dur revés a l'aparell de la formació morada a les Balears. Cal recordar que la candidatura perdedora, liderada per Julio de Souza, va rebre el suport públic de Juan Pedro Yllanes, així com de la majoria dels càrrecs públics de Podem a Menorca. A la posada en escena del suport d'Yllanes a de Souza, els membres de la candidatura oficialista van lamentar que Gómez anàs per lliure, i, a més, presentant-se sola i sense equip. D'altra banda, la secretària general de Podem a la comunitat, Mae de la Concha, també va avalar el projecte de Julio de Souza.

Gómez és l'actual consellera insular de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge. Advocada de professió, Gómez formà part a les eleccions del 2015 del primer equip de Podem en uns comicis, en què aconseguí dos consellers i es configurà l'equip de govern d'esquerres de la institució.

stats