Política 24/05/2019

La Crida per Palma promet esbucar el monument de la Feixina i "cometre desobediència si fa falta"

La formació política fa un acte electoral davant el monòlit i acusa l'esquerra de poruga per no eliminar aquest símbol feixista

Carles Tudurí
1 min
La Crida per Palma promet esbucar el monument de la Feixina i "cometre desobediència si fa falta"

PalmaLa Crida per Palma ha fet aquest divendres un acte electoral davant el monument de la Feixina per reivindicar-ne l'esbucament i ha qualificat de poruc el govern municipal d'esquerres per no haver complert la promesa d'eliminar el monòlit.

Laura Dorado, número dos de la llista del partit a l'Ajuntament de Palma, ha explicat que "hem vingut a fer l'acció simbòlica de penjar una pancarta demanant l'esbucament del monòlit. El govern d'Aina Calvo va cometre l'error de reinterpretar aquest símbol i el d'Antoni Noguera ha tornat a cometre l'error de no fer-ho, tot i que era una de les seves promeses electorals". Dorado es queixa que s'ha "donat un marc incomparable als feixistes de Vox", que en les passades eleccions feren l'inici de campanya en aquest lloc de Palma.

El número u de la llista de la formació d'esquerres, Manel Domènech, ha comentat que "Toni Noguera, en els seus dos primers anys de mandat com a regidor d'Urbanisme, l'hauria pogut tomar, però aquest govern poruc d'esquerres ha esperat que el tema es judicialitzàs. En aquest estat espanyol, les decisions polítiques acaben al calaix de la justícia".

A més, ha explicat que la manca de voluntat d'esbucar aquest monument s'ha fet palesa en els pressupostos del municipi "en els quals ha desaparegut la partida pressupostària per eliminar el monument de la Feixina. Si és necessari arribarem a la desobediència, perquè la Feixina s'ha de tomar".

stats