Política
Política 06/08/2022

Costa creu que el Govern està "molt nerviós i preocupat” pel PP balear

El portaveu del PP ha reaccionat a l'entrevista que Iago Negueruela ha concedit a Europa Press

ARA Balears
1 min
El portaveu parlamentari del PP, Antoni Costa, aquest dilluns

PalmaEl portaveu parlamentari del PP a les Balears, Antoni Costa, ha manifestat aquest dissabte que, "després de les victòries” de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, i el president de la Junta d'Andalusia, Juan Manuel Moreno, s'observa "un Govern d'Armengol molt nerviós i preocupat pel PP de les Balears i per Marga Prohens". "Saben que se'ls acaba el temps i es dediquen a fer oposició a l'oposició", ha afegit.

Així ha reaccionat el portaveu popular a l'entrevista que el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha concedit a Europa Press, en què ha destacat que veu "una Marga Prohens molt desnortada, perquè un dia vol ser Ayuso i un altre dia, Moreno".

Altres reaccions

Per part seva, la diputada del PP Marga Durán, que també s'ha pronunciat sobre aquest tema, ha assenyalat que veu Negueruela “molt nerviós, descentrat i gens institucional". “Ja hi haurà temps de mítings, dediqui's al seu càrrec i, encara que li costi, deixi de desqualificar i mentir", ha dit.

En la mateixa línia s'han expressat altres càrrecs del PP en els seus diferents comptes en xarxes socials, com la diputada Núria Riera, que ha manifestat que veu "un Govern molt preocupat per les enquestes, fent oposició a l'oposició". "Crec que voldrien ser Marga Prohens un dia sí i un altre també", ha afegit.

També ha fet referència a les declaracions de Negueruela la portaveu de la formació a l'Ajuntament de Palma, Mercedes Celeste. "Uns posen normes i no les compleixen, uns imposen l'ecotaxa però la inverteixen en concerts, uns prometen una escola infantil gratuïta però la posen només de 2 a 3 anys", ha escrit.

stats