Política 01/08/2019

Cosme Bonet serà el president de la Comissió d’Hisenda del Senat

Susanna Moll, vicepresidenta de la d’Indústria, Turisme i Comerç

Ara Balears
1 min
Cosme Bonet serà el president de la Comissió d’Hisenda del Senat

PalmaEl senador per Mallorca, Cosme Bonet, ha estat elegit president de la Comissió d’Hisenda, avalat per l’experiència d’aquests quatre darrers anys com a conseller d’Economia, Hisenda i Turisme del Consell de Mallorca. A més, el senador socialista serà vocal de les comissions d’Assumptes Exteriors i de Peticions, a banda de membre de la Diputació Permanent del Senat.

Pel que fa a la senadora per Mallorca, Susanna Moll, ha estat elegida vicepresidenta de la Comissió d’Indústria, Turisme i Comerç, clau en la defensa dels interessos de la principal indústria de l’illa, i vocal de les comissions d’Assumptes Iberoamericans, d’Incompatibilitats i de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Patricia Abascal, senadora per Eivissa i Formentera, serà la portaveu del grup parlamentari socialista del Senat a la Comissió de Discapacitat i vocal a les comissions Mixta de Seguretat Nacional, Treball, Migració i Seguretat Social i a la Constitucional.

Finalment, la senadora per Menorca, Carme Garcia Querol, ha estat elegida portaveu socialista de la Comissió d’Economia i Empresa i vocal a les comissions de les Comunitats Autònomes, a la d’Entitats Locals i a la de Funció Pública.

Amb aquesta distribució, els senadors i senadores socialistes de les Illes Balears faran feina en temes clau per al futur i els interessos de la nostra comunitat autònoma, i desenvoluparan una tasca que es veurà reforçada amb la constitució del Grup Territorial de senadors socialistes de les Illes Balears, aprovada pel Consell Polític del PSIB-PSOE.

stats