Política 13/06/2016

Deu coses que potser no saps del candidat... Mariano Rajoy

De l'accident de cotxe que el va portar a deixar-se barba al casament el dia dels Sants Innocents

Ara
2 min
A Rajoy li van preguntar per l’última andanada d’Aznar contra la direcció del PP, però només va voler parlar de les crítiques al TSJC i la Fiscalia per la imputació de Mas.

BarcelonaAquestes són 10 coses que potser no saps del president en funcions del govern espanyol i candidat del PP el 26-J, Mariano Rajoy (Santiago de Compostel·la, Galícia, 1955):

1. Llicenciat en dret, va aprovar les oposicions de registrador de la propietat i es va convertir, amb 24 anys, en el registrador més jove a l’estat espanyol.

2. També als 24 anys va tenir un accident de cotxe, després de quedar-se adormit al volant. Les cicatrius de les ferides que es va fer a la cara les oculta des de llavors amb la barba.

3. Va conèixer la seva dona, Elvira Fernández –coneguda com a Viri–, en un pub de Pontevedra i es van casar un 28 de desembre, el dia dels Sants Innocents.

Rajoy i la seva dona, Elvira Fernández, celebren la victòria a la seu madrilenya del PP / EFE

4. Apassionat del futbol, és seguidor del Real Madrid i el Deportivo de la Corunya.

5. Lector fidel del diari esportiu 'Marca', a principis de maig hi va escriure un article sobre el Giro d’Itàlia –també és molt aficionat al ciclisme.

6. Afirma que cada dia fa esport, ja sigui a la cinta de córrer o a el·líptica. Els caps de setmana, tal com mostra als seus vídeos electorals, surt a caminar ràpid.

7. Té un gos que es diu Rico i que viu amb ell a la Moncloa.

8.

Assegura que no va ni al cine ni al teatre i que només surt a sopar fora quan és a Galícia, la seva terra natal.

9. No ha tornat a pujar en un helicòpter des de l’accident que van patir ell i Esperanza Aguirre el 2005, quan s’enlairaven de la plaça de toros de Móstoles.

10. El jove que li va donar un cop de puny en una passejada a Pontevedra durant la campanya del 20-D era fill d’una cosina de la seva dona, segons van publicar diversos mitjans locals.

Mariano Rajoy, amb la marca vermella que li ha deixat l'agressió a la cara, avui a Pontevedra / MÓNICA PATXOT / PONTEVEDRA VIVA
stats