Pressupostos
Política 21/12/2023

El PP no aconsegueix tirar endavant els pressupostos del Consell de Menorca

La consellera de Vox hi vota en contra perquè "inclouen partides ideològiques de l'esquerra"

ARA Balears
1 min
Maite de Medrano arribant sola al saló de plens del Consell de Menorca.

PalmaEl PP no ha aconseguit tirar endavant els pressupostos del Consell de Menorca a causa del vot en contra de la consellera de Vox Maite de Medrano. La consellera ha assegurat que no ha donat suport als comptes públics perquè "encara destil·len partides i ideologia de l'esquerra". Durant la seva intervenció en el ple extraordinari que s'ha fet aquest dijous, Medrano ha instat el PP a cercar la manera d'organitzar un nou cogovern i presentar uns pressupostos coherents i d'acord amb tot allò que uneix els populars i el partit d'extrema dreta.

A més, durant la seva intervenció també ha recordat que a les eleccions de dia 28 de maig es va constatar "la possibilitat real d'un canvi a Menorca", però ha lamentat que amb algunes de les decisions del PP això ja no és realment així i s'ha mostrat esperançada i il·lusionada davant la possibilitat de fer aquest canvi real.

Cal recordar que De Medrano va ser destituïda pel president del Consell de Menorca, Adolfo Vilafranca (PP), com a consellera d'Habitatge, Agenda Urbana, Innovació i Ocupació, el passat mes de novembre a causa de la crisi que es va viure per la petició de la representant de Vox de destituir el seu director insular, que va crear un clima de desconfiança i va tancar-se amb la sortida De Medrano del govern i amb el PP governant en minoria.

stats