Política
Política 09/03/2023

El conseller Miquel Company deixarà la política en acabar la legislatura

El socialista, responsable de la cartera de Fons Europeus, Cultura i Universitat, assegura que ha tingut una carrera política "curta però intensa"

1 min
El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company.

PalmaCanvi d'etapa per al socialista Miquel Company, que des del 2021 és el responsable de la Conselleria de Fons Europeus, Cultura i Universitat del Govern. Després de vuit anys de dedicació a la política, que van començar a la seva illa, Menorca. De fet, abans d'arribar al Govern, Company era conseller insular d'Economia i Territori de Menorca.

Després d'aquests anys, Company ha decidit tancar una etapa i fer un canvi vital i professional, segons ha pogut saber l'ARA Balears. El socialista menorquí assegura que la seva carrera política ha estat "curta però intensa", especialment des que va assumir el càrrec del Govern.

El polític ha explicat en un comunicat que ha compartit a través de les xarxes socials que la decisió "està meditada" i que fa unes setmanes que ho va comunicar a la presidenta del Govern, Francina Armengol, i la presidenta del Consell insular de Menorca, Susana Mora.

Company ha tingut unes paraules d'agraïment per a tota la gent que l'ha acompanyat en aquesta etapa, especialment a la seva família: "Ells són els que més han patit les meves absències. Després d'anys molt intensos dedicats en cos i ànima a la política, ha arribat el moment de dedicar més temps als meus i emprendre un nou camí professional", anuncia.

stats